Arbejdsmiljø i forbindelse med Pure aquaclean

Published on: Author: admin Leave a comment

Rentvandsanlæg

Som noget nyt er mange vinduespudser begyndt og bruge rent vands teknologi. Dette er både smart og mere sikkert og arbejde med. Især når det drejer sig om vinduespudsning i højderne. Vi har snakket med en vinduespudser Greve om det.

Vi har spurgt til hvorfor man er begyndt og bruge det inde for vinduespolerings branchen.

Hos AS Polering har vi efterhånden brugt det et års tid. Anlægget har lettet meget af vores stige arbejde i forbindelse med vinduespudsning ved svært tilgængelige vinduer, som feks 1 og 2 sals vinduer. Dette har både sparet os i tid og sikkerhed. At gå på en stige dagen lang kan være meget hårdt for kroppen. Så vi kan nu pudse vinduer uden brug af stige. Hvilket giver et meget bedre arbejdsmiljø. Vi har derfor ikke fortrudt investering i det.

Hvordan fungere et rentvandsanlæg ( Pure Aquaclean)

For at komme i gang er det nødvendigt med et distributionsanlæg som skal monteres i en bil. De fleste vinduespudser køre rundt i større biler / kassebiler hvor der så er tanke med vand i. Disse kan varierer i størrelse, nogle køre med 30 liter andre med 1000 liter. Hos os i AS Polering har vi 350 liter i hver bil. Dette er rigeligt til vores opgaver i Sorø hvor vi har en del høje opgaver. Så kommer produktionen af vandet. Vi tager råt vand fra vandhanen som køre igennem et for filter, og kulfilter. Når det er kørt gennem det kommer det i gennem osmose filteret. Når vandet er filteret i osmose filteret har det for det meste en værdi på 19 ppm. Dette er ikke godt nok til vinduespudsning da det helst skal ned på 0. Som et sidste trin kører det i gennem et granulat filter som renser det for det sidste. Det er nu klar til bruge ude hos vores vinduespudser kunder.

Efterlader det ikke pletter på kundernes vinduer

Nej. Når vandet har været igennem rensningsprocessen er det helt rent for kemikalier og kalk osv. Det vil sige vi kan vaske vinduerne ind uden brug af sæbe eller andet. Det skal bare stå og lufttørrer og så ville man ikke kunne se noget.

Hvad er fordelen hos kunden.

Fordelen ved kunden er at deres opgaver vil blive billigere. De får vasket rammerne og karme med i prisen, da det er en nødvendighed for at opnå et pænt resultat. Og så tager opgaven mindre tid. Ligesom vi kan pudse alle slags vinduer, både svært tilgængelig og høje vinduer som normalt ikke kan nås på stige.

 

Vi vil gerne sige tak til AS Polering & Rengøring for at tage sig tid til og hjælpe med at denne artikel blev til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *