Professionel algebehandler i Næstved

Published on: Author: admin Leave a comment

Hvad er Alger

Der findes flere tusind slags alger i Danmark. Dem vi vi komme lidt nærmere ind på, er de alger som vokser til lands. Alger trives i forskellige miljøer, i søer, havet, på sten og træ. Fælles for dem alle er at de er grimme og se på. Men hvad kan du gøre som privat person for at komme dem til livs. Vi vil her komme nærmere ind på alger som man ser til hverdag. Det kan være alger på tage af huse, indkørsler, terrasser og ikke mindst murværk og facader. Alger og mos trives for det meste i på nordsiden af dit hus, dette grundet skyggen. Da alger og mos tørre ud i solskinsvejr vil du derfor opleve at algerne forsvinder, men tag ikke fejl, de dør ikke. De tørrer kun ud midlertidigt. Når vejret så bliver fugtigt igen vil du opleve din fliser eller terrasser blive grønne igen. I vådt vejr kan de være farlig grundet den farlig cocktail med alger og mos og fugt. Du har sikkert oplevet det kan være glat, hvilket ikke er særlig smart.

Glatte belægninger

Ved glatte belægninger er der flere ting man kan gøre for at fjerne alger. Du kan gøre det på følgende måder professionelt. Enten får du renset dine fliser eller terrasse ved hjælp af højtryksmaskine, eller du kan bruge algemiddel. Vi anbefaler altid og rense algerne væk med højtryk, har du adgang til et anlæg med hedevand ville det helt klart være en fordel, da varmt vand over 80 grader også slår ukrudt ihjel. Udstyret som en professionel algebehandler bruger koster mange penge, derfor kan det ikke svarer sig og købe et selv. Men derimod leje det. Et firma som tilbyder algebehandling i Næstved lejer også en højtryksrenser ud til billige penge. Det koster dig måske 2.500 kr per døgn og leje maskinen, men tilgengæld får du også service og forskellige lanser og overfladevasker med i prisen.

Alger og mos på taget

Vi har fået lov til og komme med ud og køre med en professionel algebehandler i Næstved som også tilbyder tagrens i Næstved og omegn. Ved alger og mos på tagene skal man være opmærksom på flere ting. Er en algebehandling af taget nok, skal der flere behandlinger til, eller skal taget på huset renses. I de fleste tilfælde er en algebehandling nok. Er taget hårdt ramt af mos og alger kan det være nødvendigt med to algebehandlinger. Skal taget derimod en tagrens til, begynder det og blive besværligt og gøre det selv. Vi vil helt klart anbefale og bruge fagfolk til opgaven. Der skal feks bruges stilladser, sikkerhedsliner, stiger og måske lift. Så kræver det også den rette ekspertise, da man kan lave mange skade på tegl og tagsten. I værste tilfælde kan taget blive utæt, da der skal arbejdes med højtryk. Ved en tagrens vil du opleve resultatet med det samme. Taget vil næsten se ud som nyt. Ved algebehandling med algemiddel kan det tage fra 2 til 9 måneder før resultatet er 100 %

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *