Velkommen

Published on: Author: admin Leave a comment

Velkommen på aoffakta. Vi vil her skrive om arbejdsmiljø og meget mere. Da siden er under opbygning vender vi tilbage snart med nyt indhold.

Vi vil skrive om de forskellige emner der releater sig til arbejdsmiljøet. Det kan vær

  • Arbejdsmiljø
  • indeklima
  • rengøring
  • mobning
  • stress på arbejd
  • og meget mere.

Har du nogle emner du gerne vil have vi skal skrive om skal du være velkommen til og dele det med os, så kigger vi på det.

I disse finans tider, ved vi at mange virksomheder kan kan se rimeligt stort på arbejdsmiljøet, og dermed forringe arbejdesmiljøet for medarbejderne osv. Dette er en dårlig spiral og komme ind på. Da vi i Danmark altid er gået op i arbejdsmiljøet, og er en tradition som er over 100 år gammel, ja siden fagforeningerne kamp for arbejderne, synes vi det ville være synd og lade det hele falde til jorden på grund af penge. Vi ved også at alle virksomhede har interesse i og gøre tingene så billigt som overhovedet muligt. og derfor ansætter mange fra østeuropa og så videre. Og det følger vi meget nøje, da vi ved der er kræfter der arbejder på og presse løninger og i gen arbejdsmiljøet for at lave så meget profit som muligt, og det er der vi kommer ind i billedet. Vi vil fortsætte kampen for arbejdsmiljøet på alle arbejdspladser. Og det er en kamp som ikke er tabt. Så vil du støtte os. så linke siden på facebook og del med alle dem du kender.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *