Vinduespudser. Kender du dette

Published on: Author: admin Leave a comment

 Som så mange andre bruger jeg også en vinduespudser Næstved til og stå for min vinduespudsning. For det første synes jeg det kniber med tiden til selv og gøre det og få det andet så hader jeg det som pesten, det er virkelig en opgave jeg helst vil være foruden. Så hvis man ikke selv vil, så ringer man efter en vinduespudser.

Har haft skiftet i mellem flere forskellige af forskellige årsager. Det værste jeg var ude for var at jeg en dag kom hjem fra arbejde, og så kunne se at hverken karme eller bundstykker var tørt af, og er der noget der kan pisse mig af så er det at man betaler for noget, og så kun får et halvt resultat. I min verden burde vinduespudseren som minimum tøre kanter og bundstykket af. Ved godt de fleste ikke tørre karme af uden ekstra betaling. Det er heller ikke hvad jeg forventer. Men i det mindste tørre vandet af kanter og bundstykker så det ser pænt ud til man kommer hjem. Jeg ringede selvfølig til vinduespudseren med det samme, og vi blev enige om at han frem over tørret op efter sig selv. Jeg får pudset vinduer engang om måneden, eller hver 4 uge som de fleste køre efter, da der så var gået en en måneds tid skulle han pudse mine vinduer igen, denne gang skulle de pudses indvendigt også, så jeg havde lagt en nøgle under måtten og tog så på arbejde. Da jeg kom hjem igen fik jeg et chok. Søer med vand lå i karmene, noget af vandet var løbet ned langs væggen og havde efterladt mærker. Det var droppen jeg ringede til ham med et samme og bad ham om aldrig og vise sig hos mig igen.

Jagten på en ny vinduespudser i Næstved gik i gang.

Efter min oplevelse med den gamle vinduespudser, gik jeg i gang med at lede efter en ny. Nu havde jeg fået nok og ville virkelig bare finde en som gøre sit arbejde ordentligt. Fik forhørt mig hos flere forskellige. Min interesse faldt hurtigt over en lokal Næstved vinduespudser. På hans hjemmeside stod der tydeligt at lister og bundstykker blev tørt af og det var med i prisen. Sådan det var lige hvad jeg ledte efter. Jeg tog kontakt til vinduespudseren og spurgte om han kunne være interesseret i at stå for vinduespudsning hos mig, gjorde det tydeligt for ham at det var vigtit at der blev tørt op efter sig, og det kunne han godt forstå og fortalte så at de kørte med det koncept at altid og tørre op efter sig selv og det på den måde vil levere det bedste og pæneste resultat. Det lyder godt i min øre, men er lidt mistroisk på grund af mine tidligere oplevelse.

Dagen hvor den nye vinduespudser skulle stå for min vinduespudsning.

Dagen var kommet vi have aftalt at jeg skulle havde pudset vinduerne udvendigt første gang. Jeg tog på arbejde som sædvanligt. Da jeg kom hjem må jeg virkelig indrømme blev overrasket, der var tørt op i alle kanter og led, da der var hverken løber eller helligdage som de kalder det i fagsprog. Der blev jeg faktisk glad som selv om det bare drejer sig om en vinduespudsning Næstved. Så det ser ud til jeg har fundet det jeg søgte efter, og er fuldt ud tilfreds med min nye vinduespudser. Så derfor vil jeg gerne anbefale ham til alle, så mangler du en vinduespudser i så kan du kontakte ham her. Du bliver garanteret ikke skuffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *